Visie

Een combinatie van gezonde voeding en producten die jij lekker vindt en gewend bent om te eten. Omdat ik geloof dat je niet je hele voedingspatroon hoeft om te gooien om doelen te bereiken. In tegendeel, ik geloof, dat teveel afwijken van je gewoontes en voorkeuren je op de lange termijn NIET gaat helpen. Omdat je het vol moet houden om progressie te maken én vast te houden. Ik zeg altijd:

'afvallen is niet gewoon je eten aanpassen en veranderen, zoals veel mensen denken. Het is niet zo dat ik jou een papiertje geef met wat je zou moeten eten, dat jij dat gaat toepassen de rest van je leven en dan je droomlijf bereikt. Als dat zo zou zijn zou de hele wereld zijn droomlijf hebben'

Afvallen en volhouden op lange termijn vergt kleine veranderingen in de basis, veranderingen die haalbaar zijn en waarvan jij voelt, hé dit ga ik wel volhouden! Misschien niet altijd, er zijn altijd momentjes van stress, drukte of andere omstandigheden waardoor jij misschien weer even terugvalt in oude gewoontes. Deze heb je tenslotte al jaren in je systeem zitten. De kunst is niet om dit te zien als falen maar al onderdeel van het proces. Weet dat oude gewoontes de kop weer op kunnen steken en weet dat JIJ nieuwe gewoontes kunt leren tijdens de coaching die je weer kunt toepassen!