Ervaringen van klanten

Het verhaal van Cleo

December 2014 ben ik tot inzien gekomen dat ik niet meer net als vroeger alles kon eten. Ik was 10 kilo aangekomen en met mijn verleden was dat echt een kriem (eetstoornis). 2015 verliep prima maar toch vond ik dat het beter moest in december besloot ik opzoek te gaan naar iemand die mij daarbij kon helpen/ondersteunen. Het gevaar om terug te vallen ligt tenslotte altijd op de loer.

Na wat wikken en wegen toch opzoek gegaan en het moest zo zijn. Lisa begon per 1 januari 2016 als Gewichtscoach.

Hoewel mijn gewicht niet drastisch hoog was wilde ik gewoon meer balans, gezonder en toch wat kilo's kwijt.
De eerste afspraak van een half uur liep uit, we waren gezellig aan t kletsen maar ik wist: Lisa gaat mij positief hierbij helpen.
Met het opschrijven van mij schema kwamen we er al gauw achter dat er iets was wat elke dag terug kwam: "Zaanse mayo!", oeps!
Op advies heb ik Yogonaise vetarme mayo etc. geprobeerd. Helaas vind ik dat echt niet te eten. Het werd een straf om een beetje mayo bij me ei te nemen of bij de aardappeltjes. Echter moest en zou ik van die Zaanse mayo afblijven vond ik. Conclusie : ik at gewoon geen dingen meer waar mayo bij hoorde!


En waar ik mezelf zo het niet mogen / het moet oplegde,  zei Lisa tijdens het eerst volgende gesprek: "Niks moet alles mag, doe het met mate neem lekker een theelepeltje Zaanse mayo bij je aardappeltjes dit kan echt geen kwaad. Je moet het tenslotte volhouden en er ook van genieten".
Zo gezegd zo gedaan. Ik begon te genieten en de kilo's vielen er af. Hoewel mijn doel niet was bereikt voelde ik me super goed in me vel. Dat heeft Lisa me ook meegegeven: geniet met maten en voel je goed.
2016 was voor mij een balans lerend jaar en met veel ups en downs. De schema's (die pas 1.1.2017 van de keuken muur werden gehaald) en gesprekken met Lisa hebben mij geholpen!
Cleo
Inmiddels 2017 ik heb me balans met behulp van Lisa in voeding gevonden zelfs met Zaanse mayo. En als ik een vraag heb weet ik dat ik bij Lisa altijd terecht kan.

Lisa is een geweldig, gezellig en zeer professioneel gewichtscoach in mijn ogen, die zich goed weet te verplaatsen in de ander en daar een gezonde draai aan geeft.

  • - 'Cleo'

Foto 1: 22-8-2016
Foto 2: 16-1-2016
Foto 3: 3-3-2016
Foto 4: 24-5-201

Ilse:

Wat ik fijn vind: een wandelend een consult! Lekker in beweging en tijdens het wandelen over voeding praten. Zo heb je gelijk je beweging en gesprek in één!
Wat mij ook heel veel heeft geholpen is de pakjes en zakjes vervangen voor verse producten. Lisa komt met allerlei heerlijke recepten en tips. Ook de tip om een stappenteller te gebruiken was voor mij een eyeopener. Zo kwam er toch achter dat ik te weinig bewoog...
Wat ik ook heel fijn vind is dat Lisa ook echt de tijd voor je neemt en af en toe een oppeppende  bericht naar je stuurt wat weer een boost geeft om Door te gaan! Ik ben nu zelf 8 kilo afgevallen in een jaar tijd en daar ben ik heel blij mee!!!


- 'Ilse'

1958424_1038461629562157_2558424718010043341_n

 

Nicky:

Lisa Roos Gewichtscoach; zo'n leuke naam, dat het rijmt!

Ik ben bij Lisa geweest nadat ik een "crash dieet" heb gedaan en nu weer met "normaal" eten een ritme wil vinden en op gewicht wil blijven. Lisa heeft mij daarin heel goed geholpen. samen hebben wij gekeken wat bij mij past. Kijkend naar ook bv de lange werkdagen en sporten erbij.
A
ls iets niet goed ging kon ik dat ook eerlijk met haar bespreken en had ze een ander eetschema voor mij om uit te proberen.
Ik weet nu wat gezond eten is en wat ik het beste kan nemen als ik wat extra's nodig heb.

 - 'Groetjes Nicky'